Davy Vermeulen

Personal trainer

BIOGRAFIE

Mijn naam is Davy Vermeulen, ik ben 24 jaar en ik ben geboren en getogen in Gemert. Vanaf jongs af aan is sporten altijd mijn passie geweest en al vroeg wist ik dat ik me hier verder in wilde verdiepen en ontwikkelen. Sociale contacten en het opbouwen van relaties vind ik interessant. Daarnaast haal ik veel energie uit het coachen en inspireren van andere mensen.

Helaas heb ik deze passie een tijdje op een laag pitje moeten zetten omdat ik vroegtijdig te maken kreeg met een hernia. Het was een moeilijke periode en even leek de moed me in de schoenen te zakken. Maar na mijn operatie voelde ik me beter dan ooit te voren en heb ik de knop gelukkig om kunnen zetten.

Nu, een aantal jaar verder, heb ik het volgende bereikt:

  • 2 jaar ervaring als Personal Trainer
  • Trainer-coach Diploma (Summa College Sport & Beweging)
  • Certificaat Practical Nutrition
  • Certificaat Mobility-Trainer level 1,2 en 3
  • Cursus Chivo Health Coach (nog mee bezig)

Ik ben enorm gemotiveerd en vastberaden om zoveel mogelijk mensen te helpen met het vinden van een passende leefstijl die aansluit op zijn/haar behoeftes. Elke dag sta ik met veel plezier op om mijn team zowel fysiek als mentaal gebied te trainen. Ik heb veel geleerd de afgelopen jaren maar ik ben nog lang niet uitgeleerd. Roel en ik zullen ons nog verder ontwikkelen en we kijker er naar uit om al onze kennis met jullie te delen.