Davy Vermeulen

Eigenaar / Personal trainer

BIOGRAFIE

Ik, Davy Vermeulen, heb, geef en creëer positieve energie. Ik werk samen met gedreven, ambitieuze mensen, waarbij we elkaar helpen onze individuele doelen te bereiken. Het wederzijdse vertrouwen dat hieruit ontstaat biedt ons zekerheid. Ik ben onafhankelijk en besteed tijd aan het ontwikkelen van mezelf en mijn relaties en inspireer anderen dit ook te doen. Ik leid een vitaal, vrij, spannend en uitdagend leven samen met mijn gezin, vrienden en familie. Mensen helpen de beste versie van zichzelf te worden en dit vol te houden is wat mij elke dag drijft in al mijn activiteiten. Het inspireert mij enorm om mensen met verschillende achtergronden en uitdagingen te helpen beter in hun vel te zitten en hen stappen te zien maken.

Deze passie heb ik ontdekt op een van mijn reizen toen ik zelf met een grote fysieke uitdaging kampte en heeft mij aangezet tot het starten en runnen van mijn bedrijf. Dit geeft me de vrijheid die ik nodig heb om mensen individueel te coachen op empathische en doelgerichte wijze, zodat ze zelf leren om positieve lange termijneffecten te behalen.

Naast de exclusieve Personal Training trajecten die we bij Prime Gym aanbieden, wilde ik mijn activiteiten verbreden en verdiepen. Dit heb ik gedaan door voor B2B klanten een portfolio van vitaliteitsverhogende diensten te ontwikkelen.

Health activiteiten in de bedrijfscontext en teambuildingsactiviteiten met de collega’s met een prestatiepsychologische én fysiologische inslag vormen hiervoor de basis. De verdieping breng ik aan door intensieve samenwerking met gedreven, ambitieuze professionals die mij aanvullen. Deze experts in het aanbieden van coachtrajecten, keynote speeches en corporate consultancy stellen in staat maatwerk te leveren voor onze zakelijke klanten. Van 1:1 coaching van managers op het gebied van persoonlijk leiderschap tot strategische sessies met een business unit en corporate consultancy voor het management, wij leveren maatwerk om nog meer impact te kunnen hebben op de lange termijn vitaliteit van bedrijven. Wij stellen individuen en bedrijven in staat om nog vitalter te worden, zodat ze meer impact kunnen creëren. Mensen en organisatie vitaler maken is wat ons drijft.