Roel van den Bogaard

Roel van den Bogaard

Personal trainer

BIOGRAFIE

Mijn naam is Roel van den Bogaard, 25 jaar, geboren in Gemert en woonachtig in Uden. Momenteel al enkele jaren actief in de krachttraining. Vanaf kleins af aan ben ik altijd actief geweest in het basketbal, zowel als speler en trainer.

Het delen van kennis over krachttraining en leefstijl is mijn passie! Hier haal ik als persoon heel veel energie uit. Omdat gelukkig zijn met wie je bent (fysiek en mentaal) heel belangrijk is voor de prestatie die je overdag levert. Als ik kijk naar wat het voor mezelf heeft opgeleverd. Je wordt blij met wie je bent en ook nog eens een stuk fitter. Dit wil ik jullie ook laten ervaren. Hier haal ik heel veel voldoening uit. We gaan samen op weg naar jouw doel!

Hoe ik het sporten ervaar!? Een fijne ontspanning waar je je hoofd kunt leegmaken. Door de oefeningen op de juiste techniek uit te voeren haal je uit een training veel meer voldoening.

Waar ik met namen op ga letten bij het creëren van jouw nieuwe leefstijl, zijn de volgende domeinen: Training, voeding, immuunsysteem, stress, ademhaling, sociale invloed en slaap. Al deze domeinen gaan ervoor zorgen dat jij weer fit wordt en je gelukkig laat zijn met wie jij bent! Al deze vaardigheden ga jij tot in de puntjes beheersen en daarmee leg je de basis voor de toekomst!