Personal Trainster

Lisa Boonaerts

Personal trainer

BIOGRAFIE

Mijn naam is Lisa Boonaerts, ik ben 21 jaar en ik ben geboren in Helmond en getogen in Gemert. Van jongs af aan ben ik altijd al bezig geweest met sport. Na verschillende sporten te hebben beoefend zoals honkbal en atletiek, kwam ik uit op hockey wat ik nu al 12 jaar doe en waar ik ook actief ben geweest als trainster en coach. Sinds 2017 doe ik ook crossfit, wat ik met veel plezier doe.

Wat ik later wilde doen was voor mij niet zo moeilijk: iets met sport en iets met mensen. In juli 2020 ben ik afgestudeerd aan Fontys Sporthogeschool te Eindhoven als Sportkundige. Ik heb tijdens mijn studie de richting leefstijlcoach gekozen en heb daarbij een minor voeding gevolgd. Door verschillende stages in de fitness heb ik al wat praktijkervaring op kunnen doen met betrekking tot personal training en ik hoop bij Prime Gym nog meer te kunnen leren en mezelf te ontwikkelen.

Ik haal zelf veel voldoening uit het sporten, ik maak plezier en voel me energiek. Ik denk dat sporten vooral belangrijk is voor je mentale gesteldheid. Natuurlijk is sporten voor je lichaam ook belangrijk, maar uiteindelijk gaat het erom dat jij je goed voelt, die kilo meer of minder maakt dan niet zoveel uit.

Het is erg belangrijk dat je gelukkig bent met wie je bent en hoe je je voelt. Dit kan allemaal beïnvloed worden door je leefstijl wat naast het bewegen ook afhangt van vele andere factoren zoals; roken, alcohol, voeding, sociale invloeden, slaap, stress & ontspanning. Al deze factoren wegen mee in hoe fit en hoe gelukkig je je voelt. Hier zal ik veel aandacht aan besteden als trainster en ik hoop hiermee een zo passend en gezond mogelijke leefstijl te creëren voor jou persoonlijk.