Verzending en Betaalopties

Verzending

Tijdens de bestelling kun je ervoor kiezen om de producten af te halen of te laten bezorgen. Kies je ervoor om ze af te halen, dan zullen de producten klaar staan op Wolfswater 9e in Gemert. Neem van tevoren contact op via Instagram, Whatsapp, Facebook of Mail om een tijdstip af te spreken. Daarnaast is het ook mogelijk om de producten te verzenden naar locaties binnen Nederland.

Verzendkosten:

Vanaf een orderbedrag van €70 worden geen verzendkosten gerekend. Onder de €70 wordt een bedrag van €4,99 in rekening gebracht voor het verzenden van de order.

Levertijd:

Bestellingen zullen binnen 1 tot 2 werkdagen worden geleverd. In de meeste gevallen zal je het pakket de eerste volgende werkdag na je bestelling ontvangen. Zodra het pakket op de post gaat ontvang je via de mail een Tracking code waarmee je het pakket kunt volgen.

Niet thuis:

Mocht je op het bezorgmoment toevallig niet thuis zijn, dan wordt jouw pakket afgeleverd bij de buren of bij een afhaal locatie in de buurt. Met behulp van de Tracking code kun je terugvinden waar je pakket is afgeleverd.

Betaalopties:

Bestellingen via de webshop kunnen worden betaald met iDEAL. Hiermee garanderen wij een veilige en gemakkelijke online betaalmethode in je eigen betaalomgeving. Wil je de producten afhalen of op locatie kopen, dan is een contante betaling ook mogelijk.